Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Marilyn Monroe zoals je haar nog nooit zag

Marilyn Monroe wordt beschouwd als een halfgodin. Er hing ook altijd iets mystieks om haar heen. Ook nu nog, 55 jaar na haar overleden, zijn velen nog steeds gefascineerd door de actrice, model en zangeres. Zo gaan er binnenkort twaalf bijzondere foto's van de ster onder de hamer. Zo zien we Mari...

Marilyn Monroe zoals je haar nog nooit zag

Marilyn Monroe wordt beschouwd als een halfgodin. Er hing ook altijd iets mystieks om haar heen. Ook nu nog, 55 jaar na haar overleden, zijn velen nog steeds gefascineerd door de actrice, model en zangeres. Zo gaan er binnenkort twaalf bijzondere foto's van de ster onder de hamer.

Zo zien we Marilyn naakt bij een zwembad haar curves showen, maar ook een heel vrolijke actrice die uit d'r dak gaat bij het zien van haar verjaardagstaart. Bekijk een selectie hieronder.

De laatste foto ooit
Ook is er een foto bij waarvan wordt beweerd dat het de laatste is die voor haar dood is gemaakt. Die zie je hieronder. Alle foto's worden volgende week geveild bij Heritage Auctions in New York. Verwacht wordt dat de meeste foto's zo'n 36.000 dollar (ongeveer 31.000 euro) per stuk gaan opleveren. 

Beeld: Caters News Agency