Die bril is een uitkomst voor binge-watchers!

De ironie wil dat naarmate opruimgoeroe Marie Kondo beroemder wordt met haar adviezen om te ontspullen, ze heel sneaky steeds meer spullen aan haar KonMari collectie toevoegt om je leeggeruimde huis mee te vullen.

Het is een slim businessplan en voor alle thuiswerkers in zelfisolatie heeft ze nu een collectie bureauaccessoires klaarstaan, zoals deze variatie op een zentuintje.

Article continues after the ad

Het gaat verder naast vaasjes en notitieboekjes om een collectie leren bakjes om rondslingerende pennen en paperclips in te verzamelen en een Digital Hiding Box om powerstrips en kabels in te verbergen.

De KonMari bril heeft glazen die blauw licht blokkeren, zodat je niet meer uren wakker ligt na het bingen van een serie of van 's avonds laat nog achter je scherm werken…

…en verder is er is een snoerloze oplaadmat die tevens dienst doen als verzamelplek voor sleutels en andere kleine zaken en een tablethoes. Vanaf 13 euro, voor de liefhebbers.

Foto's (c) KonMari

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in