Behoorlijk hysterisch was-ie wel: Mamma Mia! Maar de ultiem vrolijke film met Abba-muziek (werkt áltijd), Merel Streep en een Grieks eiland uit 2008 was een heerlijke hit. En nu is deel twee on the way.

Onlangs meldde de gehele set van de Mamma Mia! Here we go again dat het een wrap was. Oftewel: de opnames zitten erop, er kan gemonteerd worden en ergens komende zomer kunnen we ‘m pas gaan zien. Maar dit is er al bekend: Colin Firth is er weer bij (hoera!), evenals Pierce Brosnan en Stellan Skarsgard. Cher (nieuw!) is er ook bij. En Merel Streep, Amanda Seyfried (zwanger!) en de rest van de oude garde is present, hoewel de rol van Streep niet erg groot zou zijn. De film, die precies tien jaar na de eerste uitkomt, gaat terug in de tijd toen Donna (Streep) een jonge blom was en de drie potentiële vaders nog jonge knullen. Jammer, hoewel we nu enorme behoefte hebben aan een lekkere zomerse film, is het toch echt nog even geduld hebben...

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.