Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zomers en zuidelijk: Marni heeft nu ook home decor!

Het fashion label breidt uit met ambachtelijke collectie. Kleurig, grafisch en Colombiaans ambachtswerk: maak kennis met Zooterico, de wooncollectie van modehuis Marni in samenwerking met Farfetch. Het is een interieur- en terrascollectie uit geïnspireerd is door sterrenbeelden.  Ieder stuk uit d...

Zomers en zuidelijk: Marni heeft nu ook home decor!

Het fashion label breidt uit met ambachtelijke collectie.

Kleurig, grafisch en Colombiaans ambachtswerk: maak kennis met Zooterico, de wooncollectie van modehuis Marni in samenwerking met Farfetch. Het is een interieur- en terrascollectie uit geïnspireerd is door sterrenbeelden. 

Ieder stuk uit de collectie werd gemaakt door lokale Colombiaanse ambachtslieden waarmee het modehuis al jaren samenwerkt en is daardoor uniek.

Het Italiaanse label bestudeerde het sterrenstelsel en liet gelijkaardige patronen in de collectie weven. 

Denk aan een door Tweelingen geïnspireerde set van aan elkaar geweven fruitmanden en een chaise longue in de vorm het sterrenbeeld Schorpioen. 

De samenwerking is voor Marni een manier om een bijdrage te leveren aan het behouden en ondersteunen van lokale ambacht. De collectie is verkrijgbaar bij Farfetch.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in