Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo woont The Good Wife's Christine Baranski

Dat is nog eens verfrissend compact. Niet elke ster woont als een koningin in een mansion met achttien slaapkamers. Dat bewijst Christine Baranski maar weer. De actrice, bekend van Mamma Mia! en The Good Wife doet haar appartement(je) op Manhattan van de hand. En oké, ze verkoopt het om groter te...

Zo woont The Good Wife's Christine Baranski

Dat is nog eens verfrissend compact.

Niet elke ster woont als een koningin in een mansion met achttien slaapkamers. Dat bewijst Christine Baranski maar weer. De actrice, bekend van Mamma Mia! en The Good Wife doet haar appartement(je) op Manhattan van de hand.

En oké, ze verkoopt het om groter te gaan wonen (ze gaat naar een duplexwoning in hetzelfde gebouw), maar het laat maar zien dat een celebrityleven in New York er heus niet altijd groots en meeslepend hoeft uit te zien.

En dat je voor een relatief lage prijs (let wel: RELATIEF) dus gewoon OP Manhattan kunt wonen, met vanuit je slaapkamer ook nog een soort boomhutgevoel. En dat om precies te zijn aan 125 East 74th Street. Midden in het leven dus.

Het stulpje kost 1,4 miljoen en heeft (dat dan weer wel) zéven garderobekasten voor wiens modehart net zo snel klopt als dat van Baranski. 

Beeld: Kleier Residential

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!