Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó wonen Ashton en Mila

Op de markt voor 14 miljoen, maar dan heb je ook wat. De Kutchers gaan verhuizen. Niet ver, maar binnen hun eigen wijk, Beverly Hills Post Office in Los Angeles. Daar laten ze een enorm nieuw huis bouwen, dus mag dit oudje (hun eerste huis samen) op de markt. Het stulpje van zo'n 700 vierkante me...

Zó wonen Ashton en Mila

Op de markt voor 14 miljoen, maar dan heb je ook wat.

De Kutchers gaan verhuizen. Niet ver, maar binnen hun eigen wijk, Beverly Hills Post Office in Los Angeles. Daar laten ze een enorm nieuw huis bouwen, dus mag dit oudje (hun eerste huis samen) op de markt.

Het stulpje van zo'n 700 vierkante meter telt vijf slaapkamers en is prachtig gelegen in de bergen. Het heeft hardhouten vloeren, een enorme witte keuken en open haarden overal. De wijnkelder, sauna en fitnessruimte maken het helemaal af.

Oh, en de buitenruimte natuurlijk. Een enorme lap grond met grasvelden, oude bomen, een buitenkeuken mét bar, een zwembad met grot én een hot tub. En de buren zijn ook heel aardig. Adele woont er, net als Nicole Kidman, Penelope Cruz en Cameron Diaz. 

Beeld: Realtor.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in