Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó gaat Beyoncé picknicken aan de Côte d'Azur

De autokoelkast staat op exact 6 graden, as you do. Deze Rolls-Royce Boat Tail van 23.2 miljoen euro lijkt het nieuwe speeltje te zijn van de Cartertjes. Zangeres Beyoncé en haar man Jay-Z worden genoemd als 'het rijke en flamboyante stel' waarvoor de convertible gebouwd is. Een picknick-auto, du...

Zó gaat Beyoncé picknicken aan de Côte d'Azur

De autokoelkast staat op exact 6 graden, as you do.

Deze Rolls-Royce Boat Tail van 23.2 miljoen euro lijkt het nieuwe speeltje te zijn van de Cartertjes. Zangeres Beyoncé en haar man Jay-Z worden genoemd als 'het rijke en flamboyante stel' waarvoor de convertible gebouwd is.

Een picknick-auto, dus, om in stijl mee langs de door hen zo geliefde Côte d'Azur te zoeven: Bey en Jay houden van eten al fresco en gekoelde champagne.

Met dat laatste zit het alvast goed. De ingebouwde koelkast in de Boat Tail is afgesteld op 6 graden, de perfecte temperatuur voor de Armand de Brignac luxury vintage 'waar de eigenaar erg op gesteld is.'

De achterkant kan helemaal worden uitgeklapt tot 'cocktailtafels met stoelen' (lees: minitafeltjes met een klapstoeltje erbij) en een parasol die zich automatisch uitvouwt.

Links de koelkast...

... rechts een bescheiden mogelijkheid tot opwarmen en bestek van Christofle of Paris.

De kleur blauw lijkt een subtiele hint naar de identiteit van de eigenaren...