De autokoelkast staat op exact 6 graden, as you do.

Deze Rolls-Royce Boat Tail van 23.2 miljoen euro lijkt het nieuwe speeltje te zijn van de Cartertjes. Zangeres Beyoncé en haar man Jay-Z worden genoemd als 'het rijke en flamboyante stel' waarvoor de convertible gebouwd is.

Een picknick-auto, dus, om in stijl mee langs de door hen zo geliefde Côte d'Azur te zoeven: Bey en Jay houden van eten al fresco en gekoelde champagne.

Article continues after the ad

Met dat laatste zit het alvast goed. De ingebouwde koelkast in de Boat Tail is afgesteld op 6 graden, de perfecte temperatuur voor de Armand de Brignac luxury vintage 'waar de eigenaar erg op gesteld is.'

De achterkant kan helemaal worden uitgeklapt tot 'cocktailtafels met stoelen' (lees: minitafeltjes met een klapstoeltje erbij) en een parasol die zich automatisch uitvouwt.

Links de koelkast...

... rechts een bescheiden mogelijkheid tot opwarmen en bestek van Christofle of Paris.

De kleur blauw lijkt een subtiele hint naar de identiteit van de eigenaren...

...die dochter Blue Ivy (9) op handen dragen en erg into getallen en kleurensymboliek zijn.

De Rolls komt met een His 'n Hers horloge dat je om je pols kunt dragen, maar ook op het dashboard kunt bevestigen. De bekleding is gemaakt van het leer van 'stressvrije Alpen-koeien' en hopelijk bestand tegen de activiteiten van drie jonge kinderen.

Naast Blue Ivy zijn Beyoncé en Jay ouders van tweeling Rumi en Sir (4).

Persoonlijk vinden we 23.2 miljoen euro's wat te veel voor een picknickauto, maar die parasol is absoluut een vondst. Nu moeten de Carters nog een rustig plekje vinden, want op de gemiddelde 'Aire' langs de route touristique zal de Boat Tail (en hun beveiliging ongetwijfeld veel bekijks trekken.  

Foto's (c) Rolls-Royce Motor Cars Limited

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in