Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo gaan de superrijken om met de coronacrisis

Van een privé-eiland tot een vitamine-infuus. Het coronavirus discrimineert niet, maar wie grenzeloos veel geld op de bank heeft, heeft wel opties om social distancing zo aangenaam mogelijk te houden. Zo worden er, voor zover er nog gevlogen kan worden, veel meer prívéjets gehuurd, ook door mense...

Zo gaan de superrijken om met de coronacrisis

Van een privé-eiland tot een vitamine-infuus.

Het coronavirus discrimineert niet, maar wie grenzeloos veel geld op de bank heeft, heeft wel opties om social distancing zo aangenaam mogelijk te houden.

Zo worden er, voor zover er nog gevlogen kan worden, veel meer prívéjets gehuurd, ook door mensen die eerder nog commercieel vlogen. Om je een idee te geven: New York Londen kost first class zo'n 10.000 dollar en in 112 Gulfstream IV met plek voor 12 personen zo'n 140.000 dollar.

Het 'grandmasterplan' van de schathemelrijken is om naar een eigen eiland te vluchten en het daar uit te zitten. Alternatief: op je superyacht de quarantaine comfortabel uitdobberen à la Hollywood-miljardair David Geffen in een virusvrije omgeving met mooi uitzicht op de koop toe. Op het jacht van 460 miljoen dollar loopt 45 man personeel rond om hem te vertroeten. Hij kreeg overigens het hele commentariaat van Twitter over zich heen met deze wereldvreemde post die het verschil tussen arm en rijk nog eens extra onderstreepte.

En ook Madonna maakte geen vrienden door corona 'de grote gelijkmaker' te noemen. In haar stadspaleis te Portugal. In  een melkbad met rozenblaadjes. Met harpmuziek op de achtergrond. As you do.