Héél veel beschuiten met muisjes, voor de Amerikaanse zanger-producer Pharrell Williams en zijn vrouw Helen Lasichanh: zij zijn de trotse ouders geworden van een drieling.

Het stel had al een achtjarige zoon, Rocket genaamd, dus het is opeens full house in huize Williams.

Article continues after the ad

Welke kleur muisjes?
Worden we toch heel benieuwd naar de (ongetwijfeld verrassende) namen van de drie nieuwe aanwinsten. De woordvoerder van Pharrell heeft het blijde nieuws vandaag wel bevestigd, maar nog niet verklapt of het om jongetjes, meisjes of beiden gaat. 

Because we're happy
Wel is nu bekend dat de drieling eerder deze maand is geboren en dat moeder en haar piepjonge kroost "happy en gezond" zijn. Gelukkig maar, en wel heel toepasselijk, want hun man en vader scoorde ook nog eens een internationale hit met het aanstekelijke nummer Happy

Lees ook: Steeds meer mannen worden vader na hun 45ste

Gefotografeerd door Karl zelf
Voordat Pharrell vader werd voor de tweede, derde en vierde keer, was het al een drukke tijd voor hem. Nadat hij meeliep in Karl Lagerfelds Chanel-modeshow in december, werd bekend dat Pharrell het eerste mannelijke model ooit zou worden voor de tassenlijn van Chanel - Cara Delevingne en Kristen Stewart zijn ook te zien in de campagne, gefotografeerd door Karl zelf. 

Nu al een topjaar
Ook maakt de kersverse vader (weer) kans op een award, aangezien hij is genomineerd voor een Academy Award voor zijn bijdrage als muziekproducent (hij schreef alle originele nummers) voor de indrukwekkende film Hidden Figures. Nu dus al een bijzonder succesvol jaar voor Pharrell, zowel professioneel als privé.

Bron beeld: Hollandse Hoogte