Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wordt deze kitschy klassieker een zomerhit?

Fendi zet in op peperduur plastic fantastic. De populariteit van looks uit de jaren tachtig en negentig lijkt geen grenzen te kennen: het velours huispak van Juicy Couture is weer helemaal hot, paar Uggs eronder en je bent klaar. Silvia Venturini Fendi voelt die nostalgische vibe haarfijn aan en ...

Wordt deze kitschy klassieker een zomerhit?

Fendi zet in op peperduur plastic fantastic.

De populariteit van looks uit de jaren tachtig en negentig lijkt geen grenzen te kennen: het velours huispak van Juicy Couture is weer helemaal hot, paar Uggs eronder en je bent klaar.

Silvia Venturini Fendi voelt die nostalgische vibe haarfijn aan en maakte voor de S/S 2021 collectie een kunststof korfje naar het model waar we als kind vermoedelijk allemaal mee hebben gelopen. Fashionable ironie, weet je wel?   

Het is gemaakt van gerecycled PVC, afkomstig van restjes van sneakers en schoenen, zodat er duurzame sier mee kan worden gemaakt. Je kunt 'm pimpen met minitasjes als jonkies. 

De tassen komen in verschillende formaten: eentje is net groot genoeg voor je telefoon en je flesje handgel en kost 525 euro, in de Medium Basket kun je ook een badlaken en een fles wijn meenemen. Dit plastic korfje kost een tranentrekkende 758 euro.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in