Het Amsterdam Wine Festival wijnfestival zal in het weekend van 27, 28 en 29 september 2019 worden gehouden op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

Tijdens deze dagen zullen de oogstfeesten van het Noordelijk Halfrond gevierd worden en komen duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland de mooiste wijnen uit de Oude en Nieuwe Wereld proeven. Wijneducatie en workshops, maar het belangrijkste is genieten van wijn in combinatie met culinaire hoogstandjes.

Article continues after the ad

Prikkel je zintuigen

Je kennis verbreden kan in de Room of Senses met een combinatie van ruiken, proeven, voelen, zien en horen in een futuristische omgeving. Al je zintuigen worden er geprikkeld, op zo'n manier dat je de wijn in zijn totaliteit kunt ervaren. 

De wijnmakers maken het festival zo bijzonder. Speciaal voor de gelegenheid vliegen de grote internationale wijnmakers over naar Amsterdam. Zij geven speciale masterclasses in het Leidinghuis en staan tevens in de landenpaviljoens gasten uitgebreid te woord over de nog niet eerder getoonde wijnen uit eigen vat.

Voor meer informatie kijk op: www.amsterdamwinefestival.nl

Winactie
Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven voor dit event. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in