Thuis genieten van het luxe SPA gevoel.

Ervaar in je eigen badkamer een luxe spa gevoel. De Excellence-collectie van De Witte Lietaer is een serie badtextiel gemaakt van 100% gekamd Australisch katoen. Het textiel heeft een diepe glans en kleur. De handdoeken voelen heerlijk zacht, zijn slijtvast en absorberend.

Excellence-collectie
De collectie (verkrijgbaar in 39 kleuren) bestaat uit handdoeken van klein naar groot, van gastendoekje tot badlaken. Voor iedereen een passende kleur voor in je badkamer. Daarnaast bestaat de Excellence-serie ook uit bijpassende badjassen en badmatten in de belangrijkste kleuren.

Hotelkwaliteit
De uitzonderlijke zachtheid van de collectie geeft een heerlijk, comfortabel gevoel. Na elke wasbeurt worden de handdoeken voller in plaats van vlakker.

Australisch katoen is een nieuw label voor natuurlijk katoen, geplukt in de Australische regio’s New South Wales en Queensland. Het heeft superieure gareneigenschappen zoals een natuurlijke zachtheid en een goede opname van katoenkleurstof. De handdoeken zijn van de allerbeste hotelkwaliteit.

De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. De collectie bestaat uit een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur.

Informatie: De Witte Lietaer

Doe mee & win! 
Nouveau mag een oker-kleurige set weggeven t.w.v. € 113,60. De set bestaat uit:

  • 4 x washandje (€ 4,45/st)
  • 2 x 50x100 (€ 15,95/st)
  • 2 x 70x140 (€ 31,95/st)

Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Article continues after the ad