Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je heen: een 5-sterrenresort met drijvende villa's

Dubai krijgt een drijvend Kempinski-paleis. Als Dubai ergens goed in is, is het wel in over the top architectuur. Nieuwste pareltje wordt het drijvende Kempinski-hotel. Het hart van het hotel wordt gevormd door een doorzichtige piramide waar je leuk met je jacht in kunt varen om binnen te komen. ...

Wil je heen: een 5-sterrenresort met drijvende villa's

Dubai krijgt een drijvend Kempinski-paleis.

Als Dubai ergens goed in is, is het wel in over the top architectuur. Nieuwste pareltje wordt het drijvende Kempinski-hotel.

Het hart van het hotel wordt gevormd door een doorzichtige piramide waar je leuk met je jacht in kunt varen om binnen te komen. Erom heen wordt een drijvend 5-sterrenhotel gebouwd met 156 kamers, luxe suites, een heli-dek en aanmeerplaatsen voor 16 jachten.  restaurants, bars, zwembaden, een spa en een gym.

Voor wie een kamer toch te gewoontjes is, dobberen er twaalf villa's om het hotel, verbonden met een brug.

Het zijn 'residential yachts' (extreem lucht woonboten) in de zin dat ze op zonne-energie naar een ander ankerpunt kunnen varen, als je schathemelrijke eigenaar eens een ander uitzicht begeert of even naar het strand wil. Elke villa is uitgerust met een full-service crew en personeelsverblijven, zodat je er 24/7 op je wenken bediend wordt.

Een en ander dobbert in 2023 voor de kust van Dubai.

Foto's (c) Kempinsky 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in