Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Welkom thuis! Xander, Sophie én dochtertje komen aan op Schiphol

Op 28 januari werden zanger Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie trotse ouders van een dochtertje, dat via een draagmoeder in Amerika ter wereld kwam. Vandaag kwamen de kersverse ouders, samen de inmiddels twee weken oude Céla Lynn en grote broer Dex, onder grote belangstelling aan op Schiphol...

Welkom thuis! Xander, Sophie én dochtertje komen aan op Schiphol

Op 28 januari werden zanger Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie trotse ouders van een dochtertje, dat via een draagmoeder in Amerika ter wereld kwam. Vandaag kwamen de kersverse ouders, samen de inmiddels twee weken oude Céla Lynn en grote broer Dex, onder grote belangstelling aan op Schiphol. 

Lees ook: George en Amal Clooney verwachten een tweeling

Céla nu al in de schijnwerpers

Behalve een grote groep familie en vrienden, onder wie ook Xanders zoon Sem, die hij kreeg met presentatrice en actrice Wendy van Dijk, wachtten ook meerdere journalisten het gezinnetje op. Shownieuws wist als eerste een live blik op te vangen van het kleine meisje, zo is te zien op videobeelden van de aankomst.

American girl

Gisteren liet Sophie via Instagram al weten dat Céla Lynn klaar was voor haar eerste grote reis. “Ready to fly #myAmericangirl”, schreef Sophie bij een foto waarop de baby met haar paspoort op haar buik op bed ligt.

 

Ready to fly #myAmericangirl ??????

Een bericht gedeeld door Sophie de Buisonjé (@sophiedbuisonje) op