Jonathan Adler met zijn H&M Home collectie
Jonathan Adler met zijn H&M Home collectie

Eerste samenwerking met een designer in exclusief home decor.

De collecties die H&M met modeontwerpers maakt, zijn inmiddels gevestigde must-haves geworden. Tijd voor wat nieuws, dachten ze in Zweden en gingen voor een speciale home decor collectie in zee met New Yorkse designer Jonathan Adler.

Adler heeft een eigenzinnige stijl die goed past bij H&M Home. De collectie bestaat uit opvallende items waaronder vazen, dienbladen, sculpturen en decoratieve accessoires, maar ook mokken, kaarsen, kussens en een plaid.

Article continues after the ad

"Werken met H&M HOME is voor mij een droom die is uitgekomen," zegt Adler. "Ik ben van mening dat kleuren nooit bij elkaar kunnen vloeken en minimalisme een gemiste kans is. Boven alles houden we bij elk ontwerp in gedachte: 'Als erfgenamen niet om dit item zouden vechten, maken we het niet.' Ik hoop dat interieur-fans net zo veel plezier aan de collectie beleven als ik heb gehad bij het ontwerpen ervan."

Jonathan Adler staat bekend om zijn moderne, glamorous design met een ondeugende knipoog. De kunstenaar, ontwerper en auteur begon zijn carrière in 1993 in New York. Zijn insteek is dat je huis een plek zou moeten zijn om je blij te voelen. Deze H&M HOME-samenwerking focust zich hiervoor op de woonkamer; de meest sociale plek in huis.

De Johanthan Adler en H&M HOME-collectie is vanaf 14 november beschikbaar op hm.com.

Foto's (c) H&M Home 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in