Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voor de miljardair die álles al heeft

Een decadent jacht met onderwaterlounge. De zeer rijken der aarde steken elkaar graag de ogen uit met peperdure jachten die grossieren in extra's. Denk daarbij aan helipads, pretparkwaardige waterglijbanen en zwembaden die tevens kunnen dienen als disco. Lange tijd was de personal onderzeeër een ...

Voor de miljardair die álles al heeft

Een decadent jacht met onderwaterlounge.

De zeer rijken der aarde steken elkaar graag de ogen uit met peperdure jachten die grossieren in extra's. Denk daarbij aan helipads, pretparkwaardige waterglijbanen en zwembaden die tevens kunnen dienen als disco.

Lange tijd was de personal onderzeeër een must have, maar daar brengt de Rimor X verandering in. Dit jacht heeft een onderwaterlounge voor een vergelijkbaar onderwatergevoel, maar dan met ruimte, champagne en luie banken.

Verder aan boord een zwembad, een helikopterhangar...

... een grote gym, een spa en jacuzzi en elk denkbaar speeltje voor op het water, inclusief toch een onderzeeërtje voor de liefhebbers.

De Rimor heeft ruimte voor veertien gasten in zeven staatsiehutten.

Hoe dit badje volblijft bij enige golfslag, daar is vast over nagedacht.

Foto's (c) Sturge Design 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in