Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Virtueel dinertje? Dior Maison houdt het stijlvol

Haute dineren met de Copacabana Collectie. Nu in levenden lijve bij elkaar komen er even niet inzit, wordt er steeds meer virtueel samen getafeld. Laptop, tablet of telefoon open met Zoom, Skype of Facetime en je kunt toch gezellig samen eten en op elkaar proosten. Om dat in stijl te kunnen doen ...

Virtueel dinertje? Dior Maison houdt het stijlvol

Haute dineren met de Copacabana Collectie.

Nu in levenden lijve bij elkaar komen er even niet inzit, wordt er steeds meer virtueel samen getafeld. Laptop, tablet of telefoon open met Zoom, Skype of Facetime en je kunt toch gezellig samen eten en op elkaar proosten.

Om dat in stijl te kunnen doen – en misschien ook wel als voorschot op de zomer – heeft creative director Cordelia de Castellane, geïnspireerd door Christian Dior’s fascinatie voor flora, fauna, levendige kleuren...

....en het joie de vivre van Brazilië voor Dior Maison de Copacabana Collectie gelanceerd.

Het betreft borden, placemats, tafellinnen en glaswerk met decoraties van visjes, zeesterren, botanicals en zeewier.

"Het is ontworpen om zonder terughoudendheid schaamteloos te mixen en te mengen," zegt Cordelia. "En om je op te vrolijken – we hebben allemaal een beetje vrolijkheid nodig op dit moment."

Foto's (c) Dior Maison

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!