Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vintage luxe is een duurzame manier om iets heel moois te bezitten

Xupes staat voor tweedehands designerspullen in perfecte staat. Voor als je graag een bijzonder sieraad of accessoire hebt, maar niet bereid bent daar de hoofdprijs voor te betalen is er Xupes, een aanbieder van pre-owned producten. Denk daarbij aan horloges, juwelen, handtassen en kunst en desig...

Vintage luxe is een duurzame manier om iets heel moois te bezitten

Xupes staat voor tweedehands designerspullen in perfecte staat.

Voor als je graag een bijzonder sieraad of accessoire hebt, maar niet bereid bent daar de hoofdprijs voor te betalen is er Xupes, een aanbieder van pre-owned producten. Denk daarbij aan horloges, juwelen, handtassen en kunst en design.

Chanel quilted velvet vintage mini timeless frame bag € 2029

Het bedrijf koopt deze ­producten van consumenten. Vervolgens worden ze ­gerestaureerd en met originele ­onderdelen teruggebracht in hun oorspronkelijke staat.

Chopard Happy Diamonds ketting € 7099

"De keuze voor pre-owned producten is niet alleen goed voor de portemonnee, het biedt ook de mogelijkheid om vintage en klassieke ontwerpen te vinden die ergens anders niet meer verkrijgbaar zijn," zegt Xupes oprichter Joseph McKenzie. "Tel daarbij op dat het een manier is om duurzaam te winkelen, en het is niet gek dat ons aanbod aanslaat bij een groot publiek."

Cartier Tank Americaine € 6729

Deze superdeluxe variant van de Kringloopwinkel vraagt wel om een goed gevulde portemonnee: de prijzen liggen tussen de 1000 en 15.000 euro. Daarvoor heb je dan wel een heel bijzonder cadeau of een potentieel erfstuk.

Glazen likeurset, 20ste eeuw € 399

Je kunt terecht in de winkel aan de Van Eeghenstraat 82 in Amsterdam en bij Xupes online.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in