Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verjaardag Grace Kelly gevierd met mysterieuze tas

Met deze tas kun je wel héél dicht bij de prinses komen. Op 12 november zou Hollywood icoon Grace Kelly, de latere prinses van Monaco, 90 jaar zijn geworden. Ter ere van deze datum heeft luxe label Sekrè een limited edition handtas gemaakt, waarin het originele handschrift van Grace is verwerkt. ...

Verjaardag Grace Kelly gevierd met mysterieuze tas

Met deze tas kun je wel héél dicht bij de prinses komen.

Op 12 november zou Hollywood icoon Grace Kelly, de latere prinses van Monaco, 90 jaar zijn geworden. Ter ere van deze datum heeft luxe label Sekrè een limited edition handtas gemaakt, waarin het originele handschrift van Grace is verwerkt.

(c) Hollandse Hoogte 

Grace wordt vooral geassocieerd met de Kelly-tas, waarachter ze haar eerste zwangerschap, van prinses Caroline, zo lang mogelijk probeerde te verbergen.

De Cool Blonde No 1 van Sekrè biedt echter de mogelijkheid om een écht stukje van Kelly in handen te hebben.

Elke tas heeft een eigen nummer en bevat een deel van een brief van haar, die in een vakje onder de flap verstopt zit. Ze schreef de brief in 1970 aan de Amerikaanse columnist Leonard Lyons.

Wat betreft de tas zelf: klassiek model, vakwerk, het leer heeft een champagnebad gekregen om extra soepel te worden en de gesp is van zilver. Er zijn 56 exemplaren van gemaakt die € 4112 euro per stuk kosten. Een van Sekrè's eerdere Mystery Bag, met daarin geschreven fragmenten van de hand van koningin Victoria, werd eerder geveild voor een recordprijs: een tas met een verhaal doet het altijd goed.

Foto's (c) Sekrè, Hollandse Hoogte 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in