Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vergeet Air Pods, er is nu een speaker van YSL

Voor wie haute naar muziek wil luisteren. De een noemt het branchevervaging, de ander is blij met een mooi stuk design: Saint Laurent heeft in samenwerking met Bang & Olufsen de Rive Droite Beoplay A9 speaker ontworpen. Dit hebbeding voor fashionista's en audiofielen kost € 3495 en kan snoerloos ...

Vergeet Air Pods, er is nu een speaker van YSL

Voor wie haute naar muziek wil luisteren.

De een noemt het branchevervaging, de ander is blij met een mooi stuk design: Saint Laurent heeft in samenwerking met Bang & Olufsen de Rive Droite Beoplay A9 speaker ontworpen.

Dit hebbeding voor fashionista's en audiofielen kost € 3495 en kan snoerloos worden aangesloten op Chromecast, Airplay 2, Bluetooth of een muziekstreamer als Spotify. Je moet er wel een beetje ruim voor wonen om in stijl te kunnen luisteren.

De speaker is wel erg fraai om te zien en staat op skinny zwarte of goudkleurige aluminium pootjes, met een zwart Saint Laurent logo aan de achterkant.

Er is ook nog een minispeaker (ongeveer zo groot als je hand) voor onderweg met een batterij die 24 uur muziek kan laten: de Beoplay A1 à € 345.

Foto's (c) B&O, Saint Laurent

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in