Een inhaalslag van jewelste: hier dineer je in één klap bij 22 toprestaurants.

Ooo, wat hebben we het gemist, lekker uit eten gaan, ons in de watten laten leggen, ons laten verrassen door de culinaire grootheden van Nederland. We hebben wat in te halen. En dat doe je op geen enkele plek beter dan op het Grand Gala Des Patrons van Les Patrons Cuisiniers.

Het culinaire genootschap houdt elk jaar een spetterend gala, dit jaar buiten met de voetjes in het zand. Op maandag 6 september is het zover, in de trendy Beachclub O. van Hotels van Oranje in Noordwijk. Thema (ook al zo fijn): roaring twenties.

Sterrenbrigade

Article continues after the ad

Je boekt zoals je gewend bent een plekje (of een hele tafel met tien personen), schuift aan en laat je verrassen, maar dan dus wel door de 22 sterrenchefs die zich Patron noemen. Edwin Vinke van De Kromme Watergang** is voor de avond chef de cuisine, maar hij kookt het menu samen met een unieke sterrenbrigade van de andere 21 deelnemers.

Unieke gerechten, een schitterende setting aan het strand, een twenties feestje en meer Michelinsterren dan je bij elkaar kunt dromen. Dit wordt zeker weten het heetste tafeltje van de hele zomer. Reserveren doe je hier.

Beeld: Les Patrons Cuisiniers

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in