Iets met ontrouw, wraak en een verzoening?

Muzikaal powercouple Beyonce Knowles en haar man Jay-Z (Sean Carter), ook bekend als de Carters, spelen de hoofdrol in de nieuwe About Love campagne van Tiffany & Co.

“Beyoncé en JAY-Z zijn de belichaming van het moderne liefdesverhaal," zegt Alexandre Arnault van Tiffany. En dat is een understatement, want de wereld is uitbundig getuige geweest van zijn ontrouw, haar fabuleuze wraakalbum Lemonade en hun verzoening.

Het is voor het eerst dat de multimiljonairs samen een schnabbel afhameren. 'About love' is 'een verkenning van verbinding en kwetsbaarheid. Het liefdesverhaal van de Carters wordt belicht door de iconische Tiffany Diamond en speelt zich af tegen de achtergrond van Jean-Michel Basquiats Equals Pi (1982).

Article continues after the ad

Het stel heeft ernstige concurrentie van de Tiffany-diamant die voor het eerst wordt gedragen in een campagne, door Beyoncé. De joekel van 128,54 karaat heeft 82 facetten en is het pronkstuk van het juwelenhuis.

Mijnheer Carter draagt ook iets bijzonders: de Bird on a Rock-broche van Jean Schlumberger, gereconstrueerd als een paar unieke manchetknopen. Jean Schlumberger stond vooral bekend om het kleden van de elite van de high society in de jaren zestig en zeventig.

Voor wie nu met de ogen rolt over zoveel decadentie: de samenwerking van Tiffany's en de Carters levert 2 miljoen dollar aan studiebeurzen en stageprogramma's op voor van oorsprong 'zwarte' zwarte hogescholen en universiteiten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in