Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Te koop: roze Schots kasteel mét zwembad

Een Schotse droom, voor slechts anderhalf miljoen. Kasteeleigenaar worden? In Schotland hoeft het (relatief dan) helemaal niet zo duur te zijn. Aan de oostkust, net iets boven Cairngorms National Park, koop je voor anderhalf miljoen pond een roze droom met acht slaapkamers én een eigen zwembad. H...

Te koop: roze Schots kasteel mét zwembad

Een Schotse droom, voor slechts anderhalf miljoen.

Kasteeleigenaar worden? In Schotland hoeft het (relatief dan) helemaal niet zo duur te zijn. Aan de oostkust, net iets boven Cairngorms National Park, koop je voor anderhalf miljoen pond een roze droom met acht slaapkamers én een eigen zwembad.

Het kasteel staat er al sinds 1536, maar er is in de 18e en 19e eeuw bijgebouwd. Daar is ruimte voor: het kasteel ligt op ongeveer 14 hectare grond, heeft vier verdiepingen en een eigen rozentuin.

Het was ooit een vakantiehuis en een bruiloftslocatie, dus je kunt een deel van de vraagprijs prima terugverdienen. De vraag is niet of dit paleisje zal verkopen, maar wanneer. 

Bezichtigen? Het kan nu nog...

Beeld: Knight Frank

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in