Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Staycationtip: op naar het Waldorf

Een luxe summer getaway in de hoofdstad. Dat willen we. Het is het jaar van de staycation, en daar maken ze bij het Waldorf Astoria Amsterdam het allerbeste van. Daar bieden ze deze zomer verschillende arrangementen aan voor een ultiem relaxend of romantisch weekendje in de hoofdstad. En die klin...

Staycationtip: op naar het Waldorf

Een luxe summer getaway in de hoofdstad. Dat willen we.

Het is het jaar van de staycation, en daar maken ze bij het Waldorf Astoria Amsterdam het allerbeste van.

Daar bieden ze deze zomer verschillende arrangementen aan voor een ultiem relaxend of romantisch weekendje in de hoofdstad. En die klinken ons nogal als muziek in de oren.

Wat te denken bijvoorbeeld van een overnachting mét een zevengangendiner in restaurant Spectrum (bekroond met twee Michelinsterren) en het Taste of Waldorf-ontbijt geserveerd op je eigen kamer de volgende ochtend?

Of een verblijf met een Summer Afternoon Tea erbij, helemaal in Hollandse sferen met een tompouce met hopjessmaak en een broodje haring. Op vakantie in eigen land, maar dan op superluxe.

Tel je daar nog bij op dat je óók terecht kunt bij de Guerlain Spa met zwembad, stoomcabine, sauna en tal van behandelingen, en je geluk is wel compleet.

Wanneer mogen we?

Beeld: Waldorf Astoria

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in