Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sprookjesachtige juwelen uit de Geheime Tuin

Boodles zoekt inspiratie in klassieker. 'The Secret Garden' is een van de bekendste kinderboeken. Francis Hodgson Burnett schreef het in 1911 en het verhaal van Mary Lennox spreekt nog altijd tot de verbeelding. Na een cholera-uitbraak in India verhuist Britse Mary naar Yorkshire om bij haar oom ...

Sprookjesachtige juwelen uit de Geheime Tuin

Boodles zoekt inspiratie in klassieker.

'The Secret Garden' is een van de bekendste kinderboeken. Francis Hodgson Burnett schreef het in 1911 en het verhaal van Mary Lennox spreekt nog altijd tot de verbeelding.

Na een cholera-uitbraak in India verhuist Britse Mary naar Yorkshire om bij haar oom te gaan wonen. Daar ontdekt ze een geheime, verwaarloosde tuin, die ze met haar vrienden tot bloei brengt. En door hun werk in de tuin, komen ze zelf ook tot bloei.

Het boek is opnieuw verfilmd...

...en juwelenhuis Boodles stapte in het project als een soort sponsor met een collectie die helemaal op de Geheime Tuin is geïnspireerd. "We konden bijna niet kiezen," zegt Rebecca Hawkins, hoofd design bij Boodles.

"Het verhaal gaat over geheimen, metamofoses, opnieuw beginnen en uiteraard de natuur. Het past heel goed bij de voorliefde die we altijd al hebben gehad voor het Britse landschap en haar fauna.

De collectie telt drie lijnen: in Snowdrop spelen parels de hoofdrol…

… de gekleurde edelstenen (dit is het Poppy Meadow collier) maken deel uit van de Walled Garden-lijn…

…en Garden Gates draait helemaal om diamanten.

Foto's (c) Boodles, prijs op aanvraag

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in