Oók fashionable als je er niet in gelooft.

Mineralen en kristallen worden al eeuwen gebruikt in juwelen, cosmetica en als decoratie, maar ook als amulet en als hulpmiddel om mentale, fysieke en spirituele blokkades op te heffen. Iets met vibraties tussen mineraal en lichaam en ook als je daar zeer kritisch tegenover staat, kunnen deze halfedelstenen je iets te bieden hebben: ze zijn superhip en aanzienlijk betaalbaarder dan diamanten en smaragden. Dus, wat kun je eens inzetten tegen all things corona?

Amazoniet

Article continues after the ad

Amazoniet zou helpen tegen negatieve gedachten en oud zeer dat je nog in de weg zit. Draag ze fashionable in de vorm van de Grigri oorhangers van Sylvia Toledano (MatchesFashion € 196)

Aquamarijn

Grote veranderingen? Aquamarijn helpt 'to go with the flow', vermindert angst en stress en maakt ruimte voor vrede en rust (Atelier Christian € 1739)

Peridot

Op zoek maar minder stress, meer zelfvertrouwen en een doelgerichtheid? Peridot is de steen van vreugde, levendigheid en geluk en zit in de Chivoir hanger van Aurelie Bidermann (Farfetch € 1805)

Turkoois

Gezondheid, bescherming en wijsheid – turkoois heeft het allemaal te bieden (en staat ook nog eens prachtig op je zomerhuid): Floris Kula amrband van Astley Clarke (Farfetch € 160)

Rookkwarts

Loslaten, je overgeven aan de situatie en aarden – het zijn handige zaken bij zelfisolatie en rookkwarts helpt erbij: ZAG armband met rookkwarts (Buddha Ibiza € 25)

Citrien

Zoetzure citrien staat voor geluk, vreugde en lucht en vooral voor energie om het nog even vol te houden. Diamond Point ring Fiësta (Bijenkorf € 420)

Robijn

Edelsteen robijn staat voor passie en liefde, maar ook voor kracht en energie, om je door de anderhalvemeter-maatschappij te slepen. Anni Lu oorbellen van wilde parel en robijn (Farfetch € 323)

Openingsfoto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in