Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Shine! Er is nu een hotel van 24-karaat goud

Het kan altijd nóg decadenter, nietwaar? Vijfentwintig verdiepingen bedekt met 5000 vierkante meter vergulde tegels: maak kennis met het Hanoi Golden Lake, een Dolce by Wyndham accommodatie, ook bekend als het eerste gouden hotel ter wereld. Het Golden Lake Hotel staat in Hanoi aan de oever van h...

Shine! Er is nu een hotel van 24-karaat goud

Het kan altijd nóg decadenter, nietwaar?

Vijfentwintig verdiepingen bedekt met 5000 vierkante meter vergulde tegels: maak kennis met het Hanoi Golden Lake, een Dolce by Wyndham accommodatie, ook bekend als het eerste gouden hotel ter wereld.

Het Golden Lake Hotel staat in Hanoi aan de oever van het Giang Vo meer. Het zou eind dit jaar moeten worden opgeleverd.

Het gouden thema is ook binnen doorgevoerd, in de 400 luxe kamers staat 24-karaat verguld meubilairr, kamers zullen vanaf 270 euro gaan, de suites zijn het meervoudige daarvan.

Dit is de Lake View Executive Suite, met 90 vierkante meter een instapmodelletje…

…in vergelijking met de Presidentiële Suite van 184 vierkante meter met daarin een keuken, eetkamer, woonkamer en inloopkast.

De twee restaurants zijn verrassend vrij van goud, dit is het Golden Lake Palace, een Chinees restaurant…

…en dit het Majesty Fine Dining. Het hotel heeft als thema 'de schat van de keizer'.

Op het dak deze infinity pool van 200 vierkante meter, uiteraard ook bekleed met gouden tegels. Wat vind je ervan, chic of gauche? 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in