Bvlgari pakt uit met spannende samenwerking.

Grasgroen, KLM-blauw en felroze - met deze limited edition Serpenti-lijn val je meteen op. Het is een capsule collectie van Bvlgari en Ambush's creative director Yoon.

Article continues after the ad

De collectie wordt gekenmerkt door levendige kleuren, fris design en zachte vormgeving - verwijzend naar de natuurlijke schoonheid van de tree python uit Zuidoost-Azië.

Voor de collectie gebruikte Yoon - getalenteerd ontwerpster uit Tokyo, bekend door haar collecties geïnspireerd door het alledaagse leven met hoogwaardige afwerking - nieuwe stijlen...

... zoals de top handle, de Serpenti Shoulder Bag, de Serpenti Belt Bag en de Serpenti Minaudière.

De Serpenti Shoulder Bag kenmerkt zich door een afneembare schouderriem en is gemaakt van nappaleer en stevige metalen details. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, helderblauw, paars en heldergroen.

De Serpenti Belt Bag, verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Serpenti Shoulder Bag, heeft een afneembare riem en schouderriem - zo kan de tas om de taille worden gedragen, als een crossbody of als schoudertas.

En de Serpenti Minaudière - een juweel op zich dankzij het hartvormige silhouet - is verkrijgbaar in twee versies: zwart nappaleer en een aluminium editie.

Daarnaast bestaat de collectie uit een reeks accessoires: een hartvormige coin case, drie verschillende creditcardhouders en een Serpenti Bracelet in gekleurd nappaleer.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in