Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sandra Bullock koopt villa aan zee

In Malibu loopt ze zó het strand op. Sandra Bullock bezit een indrukwekkende onroerend goed portfolio: verspreid over de Verenigde Staten bezit ze maar liefst zeventien huizen, allemaal in de categorie 'meerdere miljoenen dollar'. Het grootste deel van haar tijd brengt ze, met haar kinderen Louis...

Sandra Bullock koopt villa aan zee

In Malibu loopt ze zó het strand op.

Sandra Bullock bezit een indrukwekkende onroerend goed portfolio: verspreid over de Verenigde Staten bezit ze maar liefst zeventien huizen, allemaal in de categorie 'meerdere miljoenen dollar'.

Het grootste deel van haar tijd brengt ze, met haar kinderen Louis en Laila en een menagerie aan huisdieren, door in haar villa aan een meer in Austin, Texas. Maar ze heeft ook een compound in Jackson Hole, Wyoming, bestaande uit twee huizen op een heuveltop, een herenhuis in New York à 12 miljoen dollar, een gothic juweeltje in New Orleans en een kloeke villa in de buurt van Beverly Hills.

Wat ontbrak er nog aan al die woongenot? Een hutje aan zee. Dus kocht ze in stilte twee bijna naast elkaar gelegen huizen in een gated community in Malibu, à 14 miljoen dollar. Er is 24/7 beveiliging, een van de buren is Halle Berry en als ze de trap afloopt, staat ze zo op het strand.

Het grootste strandhuis houdt ze zelf, het is gebouwd in 1979...

...heeft vier slaapkamers...

...en vier badkamers...

... een keuken met jaren negentig vibes en uiteraard een fijn terras.

Het andere strandhuis is ouder, kleiner en eenvoudiger...

...en gaat in de verhuur.   

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in