Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ringen voor gevorderden: Klarna x Bea

Limited editions met een vleugje ridder. Voor als je een opvallend sieraad zoekt: shopping-app Klarna is de samenwerking aangegaan met Bea Åkerlund, stylist van celebs als Madonna, Beyoncé and Lady Gaga. Het resultaat bestaat uit twee bijzondere ringen, met een speciaal doel. "Het is dit jaar een...

Ringen voor gevorderden: Klarna x Bea

Limited editions met een vleugje ridder.

Voor als je een opvallend sieraad zoekt: shopping-app Klarna is de samenwerking aangegaan met Bea Åkerlund, stylist van celebs als Madonna, Beyoncé and Lady Gaga. Het resultaat bestaat uit twee bijzondere ringen, met een speciaal doel.

"Het is dit jaar een schrikkeljaar," zegt Bea Åkerlund. "En volgens de traditie mag je op 29 februari als vrouw een man ten huwelijk vragen. Dat mag natuurlijk altijd al, maar dit is van oudsher de dag dat dat gebeurt. En daar hebben we twee ringen voor ontworpen: ze staan voor krijgen waar je van houdt."

Het betreft twee unisex ringen: de Knight Finger en Unification. De riddervinger (875 euro) is bezet met 246 kristallen en een echt statement stuk. De Unification (461 euro) is subtieler: één enkele kristal in een grote, gladde, goudkleurige ring.

Foto's (c) Klarna, je kunt intekenen op de wachtlijst

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in