Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Qua vervoer gaat Melania er niet op achteruit

Van Air Force One naar de eigen Boeing 757? Het is geen straf. Na de presidentswissel op 20 januari aanstaande kunnen de Trumpjes geen gebruik meer maken van de twee Boeing 747-200B vliegtuigen die bekend staan als Air Force One. Dat zou voor andere afzwaaiende presidenten even slikken zijn, want...

Qua vervoer gaat Melania er niet op achteruit

Van Air Force One naar de eigen Boeing 757? Het is geen straf.

Na de presidentswissel op 20 januari aanstaande kunnen de Trumpjes geen gebruik meer maken van de twee Boeing 747-200B vliegtuigen die bekend staan als Air Force One.

Dat zou voor andere afzwaaiende presidenten even slikken zijn, want de vliegtuigen bieden 371 vierkante meter aan vloerruimte op drie verdiepingen. Elk vliegtuig heeft een eigen presidentiële suite met ook een kantoor, badkamer en vergaderruimte.

Aan boord is ook een medische suite voor de lijfarts die altijd meevliegt en desnoods in de lucht kan opereren. Daarnaast is alle apparatuur aan boord om het als commandocentrum in een crisis te laten fungeren. Er is ruimte voor in totaal 70 passagiers; twee keukens leveren maaltijden en drankjes. Kortom, bad-ass vliegtuigen waarmee het comfortabel vliegen is.