Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Plop: er is nu recyclebare champagne

Lekkere champagne, mooie fles, liever voor het milieu. Zeg maar dag tegen enorme geschenkdozen om flessen champagne. Maison Ruinart gaat op modern en komt met een milieuvriendelijke en sleeke verpakking die ook nog eens een goede invloed heeft op de smaak van je bubbels. De zogenaamde second skin...

Plop: er is nu recyclebare champagne

Lekkere champagne, mooie fles, liever voor het milieu.

Zeg maar dag tegen enorme geschenkdozen om flessen champagne. Maison Ruinart gaat op modern en komt met een milieuvriendelijke en sleeke verpakking die ook nog eens een goede invloed heeft op de smaak van je bubbels.

De zogenaamde second skin van Ruinart is compleet te recyclen en bestaat uit natuurlijke houtvezels. Weg dus, met die enorme verpakkingen die vrijwel direct naar de vuilnis verdwijnen. Minder afval, zelfde luxe ervaring en smaak. Dat laatste is natuurlijk wel heel belangrijk: het tweede huidje van de flessen laat geen licht door dat je champagne kan aantasten.

Maar het belangrijkste: het ziet er mooi uit, het smaakt zalig én je doet iets liefs voor de aarde. Een plop voor het milieu? Don't mind if we do! De nieuwe Ruinart mét milieuvriendelijk velletje is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland, bijvoorbeeld hier.

Beeld: Maison Ruinart

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in