Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe home decortrend: kaarsen met groentegeur

Voor als je je huis naar de groenteboer wilt laten ruiken. Groenten zijn zo hip & happening dat nu ook luxe labels een graantje willen meepikken. Enter de nieuwe geurkaarsen van Loewe, waarmee je je huis naar komkommer laat ruiken. Creative director Jonathan Anderson werkte samen met parfumeur Nu...

Nieuwe home decortrend: kaarsen met groentegeur

Voor als je je huis naar de groenteboer wilt laten ruiken.

Groenten zijn zo hip & happening dat nu ook luxe labels een graantje willen meepikken. Enter de nieuwe geurkaarsen van Loewe, waarmee je je huis naar komkommer laat ruiken.

Creative director Jonathan Anderson werkte samen met parfumeur Nuria Cruelles aan de geurkaarsen, die horen bij de lijn met op de tuin geïnspireerde geuren. Daarin vind je onder andere ook marihuana, biet, jeneverbes, tomatenblad en klimop.  

Loewe is niet het enige label dat zich op groentegeuren stort, Sylvaine Delacourte werkt met wortel, venkel, angelica en peterselie voor huisparfums. En ook Diptyque werkt met groenten als biet, erwtjes en pompoen, in de creatie Kyoto en met kruiden in geurkaarsen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in