Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Niemand doet monochroom zo mooi als Chanel

Nieuwe edities van het Mademoiselle Privé Bouton horloge. Als verfrissende reactie op de regenboog aan gekleurde horloges die de afgelopen twee jaar zijn uitgekomen, blijft Chanel trouw aan het monochrome palet waar Coco zo dol op was. De zeven nieuwe edities (waaronder twee limited edities) van ...

Niemand doet monochroom zo mooi als Chanel

Nieuwe edities van het Mademoiselle Privé Bouton horloge.

Als verfrissende reactie op de regenboog aan gekleurde horloges die de afgelopen twee jaar zijn uitgekomen, blijft Chanel trouw aan het monochrome palet waar Coco zo dol op was.

De zeven nieuwe edities (waaronder twee limited edities) van het Chanel Mademoiselle Privé Bouton horloge zijn daar een goed voorbeeld van: tijdloze klassiekers met een verrassend moderne, strakke uitstraling.  

Het model is geïnspireerd op een  manchet met een knoop, de wijzerplaat zit eronder. De banden van tweed hebben een parel, een gouden leeuw, een camellia met diamant, een Byzantijns motief of een camee van Coco als motief.

De limited edities zijn uiitgevoerd in zwart met goud en in diamant. Prijs op aanvraag.

Foto's (c) Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in