Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Net Bali: Ellens huis staat te koop

Je waant je zó tussen de rijstvelden. Ze behoort tot de grootgrondbezitters van Hollywood, maar Ellen DeGeneres verkoopt haar huizen bijna net zo graag als ze ze koopt. Nu is haar op Bali-geïnspireerde villa in Montecito aan de beurt. Voor bijna 40 miljoen maak je kans op het stulpje, waar je je ...

Net Bali: Ellens huis staat te koop

Je waant je zó tussen de rijstvelden.

Ze behoort tot de grootgrondbezitters van Hollywood, maar Ellen DeGeneres verkoopt haar huizen bijna net zo graag als ze ze koopt. Nu is haar op Bali-geïnspireerde villa in Montecito aan de beurt.

Voor bijna 40 miljoen maak je kans op het stulpje, waar je je eerlijk nét in Bali waant, compleet met moeras en een tennisbaan die tussen de rijstvelden lijkt te liggen. En dat allemaal op rijafstand van Los Angeles ook nog.

Wij zouden ook lachen als we a) zo woonden en b) zoveel zouden kunnen bijverdienen 

Het paradijsje werd in 2011 gebouwd en heeft een zeer bescheiden drie slaapkamers en badkamers, met een gastenverblijf met nog eens een slaapkamer en een badkamer. De lap grond en kwaliteit van de materialen, daar betaal je die miljoenen voor.

Ellen kocht het huis in 2019 voor 27 miljoen, en hoopt dus een fijne winst te boeken. Wat er in de tussentijd aan verbouwd is, is niet bekend.

Beeld: Salt Hill - Riskin Partners Estate Group

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in