Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Musthave: Byredo x IKEA

De lekkerste geurkaarsen, voor weinig. Geurkaarsenliefhebbers kennen ze al láng, de kaarsen van het Zweedse Byredo. Heerlijk, maar à zo'n 60 euro per kaars niet bepaald budgetproof. Maar zoals het lot wil komen ze uit Zweden, en lette landgenoot IKEA goed op. Het woonwarenhuis komt in november me...

Musthave: Byredo x IKEA

De lekkerste geurkaarsen, voor weinig.

Geurkaarsenliefhebbers kennen ze al láng, de kaarsen van het Zweedse Byredo. Heerlijk, maar à zo'n 60 euro per kaars niet bepaald budgetproof. Maar zoals het lot wil komen ze uit Zweden, en lette landgenoot IKEA goed op.

Het woonwarenhuis komt in november met een samenwerking met Byredo, waardoor de heerlijkste geurkaarsen nu ineens vanaf 5 euro voor jou kunnen zijn.

Er is wat te kiezen ook nog, want er komen in totaal dertien geuren in de winkels, onder de naam Osynlig, wat 'onzichtbaar' betekent. De kaarsen zitten ook nog eens in mooie (en herbruikbare) keramieken potten die hartstikke interieurproof zijn. Let wel: ze komen uit als limited edition, dus wacht niet te lang met langsgaan of bestellen.

Dat worden fijne donkere dagen.

Beeld: IKEA

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in