Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mulberry's Portobello krijgt makeover

Vrolijke collab met Priya Ahluwalia! Als onderdeel van het 50-jarig jubileum is Mulberry een samenwerking aangegaan met designer Priya Ahluwalia. Priya gebruikte haar Nigeriaanse-Indiase achtergrond als inspiratie en liet haar fascinatie met haar als 'identiteit, protest en persoonlijke expressie...

Mulberry's Portobello krijgt makeover

Vrolijke collab met Priya Ahluwalia!

Als onderdeel van het 50-jarig jubileum is Mulberry een samenwerking aangegaan met designer Priya Ahluwalia.

Priya gebruikte haar Nigeriaanse-Indiase achtergrond als inspiratie en liet haar fascinatie met haar als 'identiteit, protest en persoonlijke expressie' de collectie beïnvloeden.

In de capsule collectie de 100% duurzame Portobello tote, maar ook sjaals. De golfmotieven die tergkeren zijn een verwijzing naar de technieken van gevlochten Afro-Caribbean haar.

Mulberry brengt met Ahluwalia vier oversized Portobello's uit, vijf medium modellen en drie mini's, een formaat dat speciaal voor deze collab is gecreëerd.

Daarnaast vier zijden sjaals die ook als bandana of haarband kunnen worden gedragen. Mulberry x Ahluwalia is vanaf nu verkrijgbaar bij Mulberry online en in de winkels.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in