Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mooie nieuwe sieraden voor logo-lovers!

Fashionable uniseks ringen, oorbellen én hangers. Je zult ons niet horen beweren dat 870 euro niet heel veel geld is. Maar in de context van fine jewellery en een luxe label als Louis Vuitton is het bijna betaalbaar te noemen. De nieuwe LV Diamonds Collectie heeft het bekende monogram-bloemetje v...

Mooie nieuwe sieraden voor logo-lovers!

Fashionable uniseks ringen, oorbellen én hangers.

Je zult ons niet horen beweren dat 870 euro niet heel veel geld is. Maar in de context van fine jewellery en een luxe label als Louis Vuitton is het bijna betaalbaar te noemen.

De nieuwe LV Diamonds Collectie heeft het bekende monogram-bloemetje van het logo als thema...

... het is in dit geval omgedoopt tot de LV Monogram Diamond en telt 53 facetten.

Het oerlogo van LV stamt uit 1896 en is nog ontworpen door Georges-Louis Vuitton.  

De nieuwe sieradenlijn is van de hand van Francesca Amfitheatrof, Artistic Director van de LV horloges en sieraden. In de collectie 22 ontwerpen met diamanten in studs, ringen en hangers in platina, rosé-goud en half-pavé settings. Goed te combineren met looks voor werk en party.

Vanaf 870 euro, dus. Het duurste in de collectie zijn de oorhangers met de ster, die kosten 345.000 euro. De collectie is nu al verkrijgbaar in de winkels van Louis Vuitton aan Fifth Avenue in New York en aan Rodeo Drive in Los Angeles. In 2023 zullen de sieraden ook internationaal te koop zijn, je kunt dus nog even sparen.

Foto's (c) Louis Vuitton

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in