Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Moët Impérial Brut is al 150 jaar sprankelend!

En dat wordt gevierd met een pop-up store in de Bijenkorf. Als een van de bekendste champagnemerken ter wereld een mijlpaal te vieren heeft - Moët Impérial Brut bruist al 150 jaar - doet het dat in stijl. Genodigden als prinses Annette en prins Bernhard… …en Renate Verbaan en Winston Gerschtanowi...

Moët Impérial Brut is al 150 jaar sprankelend!

En dat wordt gevierd met een pop-up store in de Bijenkorf.

Als een van de bekendste champagnemerken ter wereld een mijlpaal te vieren heeft - Moët Impérial Brut bruist al 150 jaar - doet het dat in stijl.

Genodigden als prinses Annette en prins Bernhard…

…en Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz…

…werden tijdens een fraai event in de Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky uitgebreid in de watten gelegd.

De Moët Impérial Brut vernoeming is een eerbetoon is aan de bijzondere relatie die het champagnehuis had met de Franse keizerlijke familie. 

Om het feestelijke jubileum van Impérial met iedereen te kunnen vieren, is er vanaf nu een pop-up store van Moët & Chandon in de Bijenkorf.

Hier is de limited edition Moët Impérial fles verkrijgbaar en kan de reguliere fles gepersonaliseerd worden, voor wie bijvoorbeeld een mooi cadeau zoekt. Zo kan er een eigen, unieke twist aan de legendarische champagne worden gegeven. De pop-up store is aanwezig tot 5 januari 2020.

Foto's © Moët & Chandon

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in