Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In Milaan staat nu een luxe tassen-automaat!

Pinnen, trekken en weglopen met je nieuwe 'arm candy'. Een kroketje uit de muur? We trekken er onze neus niet voor op, het is verrukkelijk Nederlands culinair erfgoed. Zoals we ook gewend zijn aan automaten waar je verse eieren, brood en bloemen uit kunt halen, op het moment dat het je uitkomt. N...

In Milaan staat nu een luxe tassen-automaat!

Pinnen, trekken en weglopen met je nieuwe 'arm candy'.

Een kroketje uit de muur? We trekken er onze neus niet voor op, het is verrukkelijk Nederlands culinair erfgoed. Zoals we ook gewend zijn aan automaten waar je verse eieren, brood en bloemen uit kunt halen, op het moment dat het je uitkomt.

Nu eten fashionista's naar verluidt niet meer dan een halve asperge per dag, dus voor hen zal de automatiekcultus wat minder leven. Maar toch: stel dat je midden in de nacht een onbedwingbare zin hebt in een nieuwe witte tas, dan kun je nu in Milaan terecht voor bij de eerste It Bag automaat ter wereld.

Ter ere van de introductie van de Bambino Long heeft Jacquemus daar een automaat neergezet waar je na betaling een tas uit kunt trekken. De collectie in Milaan is wit, maar hij heeft inmiddels ook een roze versie opgetuigd.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in