Ze woont tegenwoordig op het Britse platteland, maar toen Meghan Markle nog in Los Angeles woonde, woonde ze in dit huis. En het staat nu te koop voor een slordige 1,6 miljoen euro.

Meghan woonde hier tijdens haar eerste huwelijk met producent Trevor Engelson, met wie ze van 2011 tot 2013 getrouwd was. Het is niet bekend of Meghan er na de scheiding bleef wonen, maar dat haar naam ooit verbonden was aan het huis is voldoende: de makelaar heeft dit weekend een open huis ingepland wegens de vele interesse.

Article continues after the ad

Het huis, met vier slaapkamers en drie badkamers, ligt aan Highland Avenue. Dat staat in LA bekend als een straat waar regelmatig een file komt te staan, maar eentje die wel dichtbij veel belangrijke buurten ligt, zoals La Brea, Melrose en Hollywood.

En als je het nu koopt, woon je dus wel mooi in een stukje Brits-Amerikaanse geschiedenis. Daar trotseert vast iemand met veel plezier het fileleed voor.

Beeld: The Bienstock Group

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in