Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maak kennis met het Luchtpaleis

De leukste manier om in St. Moritz te komen. Badrutt’s Palace is al sinds 1896 the place to be in St Moritz. En omdat het altijd nog luxer kan... ...heeft het hotel sinds kort ook een eigen private jet service... ...om er een beetje in stijl te arriveren in een Dornier 328. Het wordt de Palace in...

Maak kennis met het Luchtpaleis

De leukste manier om in St. Moritz te komen.

Badrutt’s Palace is al sinds 1896 the place to be in St Moritz. En omdat het altijd nog luxer kan...

...heeft het hotel sinds kort ook een eigen private jet service...

...om er een beetje in stijl te arriveren in een Dornier 328.

Het wordt de Palace in the Sky ervaring genoemd.

Het vliegtuig kan dertig passagiers vervoeren en vliegt van Londen naar Engandin Airport in krap twee uur.

Die vliegen voorbij dankzij de butler aan boord. Er wordt Ruinart champagne geschonken...

...en een maaltijd geserveerd die is samengesteld door Jason Atherton, de topkok van het hotel dat acht restaurants heeft.

Van vliegschaamte hoef je geen last te hebben: de uitstoot wordt volledig gecompenseerd door Badrutt's. Vanaf het vliegveld is het nog tien minuten rijden per Rolls-Royce naar het hotel.

De nieuwe service is ter ere van de eerste vlucht van Zwitserland naar Londen, die honderd jaar geleden plaatshad: het vliegtuig steeg destijds op van het bevroren meer voor het hotel. Een retourtje kost 1507 euro, daarmee zit Palace in the Sky ruim onder een eigen private jet en ruim boven economy. 

Foto's (c) Badrutt's Palace 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in