Nieuwe arm candy van Dior!

Christian Dior combineerde talent voor ontwerpen met enorme bijgelovigheid. Hij ging naar helderzienden en grossierde in talismans zoals een takje lelietje van dalen, een gouden ster of een klavertje vier.

Ook meende hij dat zijn geliefde hondje Bobby geluk bracht: hij noemde zowel parfums als haute couture stukken naar zijn lieveling.

Article continues after the ad

Voor Dior's najaarscollectie heeft huidige Dior ontwerper Maria Grazia Chiuri een nieuw silhouet tas gemaakt: de Dior Bobby, als eerbetoon aan de viervoeter van de meester. Je kunt hem als handtas dragen, maar ook als schoudertas en crossbody.

De Bobby Bag heeft het perfecte formaat voor een handtas om mee te winkelen en is verkrijgbaar in drie maten: small (18cm x 14cm x 5cm), medium (22cm x 17cm x 6cm) en large (27cm x 19.5cm x 8cm). Je hebt keuze uit de kleuren zwart, wit, camel en blauw Dior Oblique, vanaf circa 2500 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in