Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maak kennis met Androgyny Flamingo!

Swarovski flonkerde nog nooit zo kleurrijk. Om vrolijk van te worden: de Swarovski Created Diamonds collectie, in het lab gemaakte diamanten in vrolijke kleuren met al even aanstekelijke namen. De nieuwe kleuren zijn verdeeld in vier 'pilaren' die genoemd zijn naar dingen ook allemaal door de men...

Maak kennis met Androgyny Flamingo!

Swarovski flonkerde nog nooit zo kleurrijk.

Om vrolijk van te worden: de Swarovski Created Diamonds collectie, in het lab gemaakte diamanten in vrolijke kleuren met al even aanstekelijke namen.

De nieuwe kleuren zijn verdeeld in vier 'pilaren' die genoemd zijn naar dingen ook allemaal door de mens gemaakt zijn: fashion, kunst, muziek en architectuur. En binnen die groepen tref je nieuwe kleuren, zoals Androgyny Flamingo (fashion), Cubist Sky (kunst), Heavy Metal Cherry (muziek) en Gothic Cognac (architectuur).

Elke groep telt een felgekleurde hoofddiamant van 2,5-karaat, de andere drie variaties zijn 1.25-karaat.

In het lab gemaakte diamanten zijn enorm in opkomst, niet alleen omdat de natuurlijke voorraad opraakt, maar ook omdat 'man made diamonds' aanzienlijk goedkoper zijn en daarom een grotere doelgroep aanspreken. De diamanten in deze collectie beginnen bij 2700 euro.

Foto's (c) Swarovski

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in