Laat er een lieve boodschap ingraveren ❤️

Moeders zijn natuurlijk altijd al speciaal, maar voor hoe ze afgelopen jaar menig gezin draaiende hebben gehouden – thuisonderwijs, thuiswerken, de moed erin houden - hebben ze toch wel een lintje verdiend. Of een heel speciaal cadeautje voor Moederdag, natuurlijk.

Article continues after the ad

Bij Gassan vind je een unieke gepersonaliseerde juwelencollectie om de moeder(s) in je leven mee te verrassen. Je kunt het sieraad van je keuze een persoonlijke touch geven om het extra speciaal te maken. De diamanten in de schitterende GASSAN 121 juwelen kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van een persoonlijke boodschap of symbool door middel van een speciale laser gravure. 

THANK YOU MOM BOX

Bij aankoop van een juweel uit de Moederdag collectie ontvang je bovendien een fijne THANK YOU MOM Box. Deze box bestaat uit onder andere geurstokjes van Rituals en kortingsvouchers voor een overnachting bij Hotel De L’ Europe met een ontspannende spa massage bij Skins Institute, een Gassan high-tea van Patisserie Kuyt, een heerlijke Sensai wellness behandeling en sample van Parfumerie Louise.

Goed om te weten

De levertijd van de Moederdag juwelen is 2 werkdagen. Voor het laseren van de diamant is de levertijd 7 werkdagen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in