Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Luxer dan luxe: de kaviaar van de Hadids

'De gewildste kaviaar ter wereld.' Een nieuw, luxe kaviaarmerk met een (licht-)Nederlands tintje: Mohamed Hadid (de vader van modellen Gigi en Bella, en de ex-man van Nederlands topmodel Yolanda van den Herik) stort zich op de luxemarkt. Yolanda jaren geleden met haar inmiddels beroemde dochters ...

Luxer dan luxe: de kaviaar van de Hadids

'De gewildste kaviaar ter wereld.'

Een nieuw, luxe kaviaarmerk met een (licht-)Nederlands tintje: Mohamed Hadid (de vader van modellen Gigi en Bella, en de ex-man van Nederlands topmodel Yolanda van den Herik) stort zich op de luxemarkt.

Yolanda jaren geleden met haar inmiddels beroemde dochters en zoon (ook model)

De vastgoedmagnaat uit Hollywood heeft sinds kort zijn eigen kaviaarmerk, en de verkoop van de zalige maar peperdure potjes is deze week van start gegaan in de VS en Europa.

Hij komt met vier verschillende soorten kaviaar, en voegt in november nog eens twee soorten toe. Leuk voor in de kerstkous, voor wie het er voor over heeft dan.

De prijzen lopen vanaf 85 euro voor 50 gram van het instapmodelletje, maar dan heb je volgens Mohamed wel een bijzonder lekker potje in handen van 'de op één na beroemdste persoon die ooit uit Nazareth is gekomen'. LOL. Daar werd de beroemde modellenvader namelijk geboren.

Een kersttintje, zeiden we toch!

Beeld: Hadid Caviar

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in