Voor de liefhebbers van Franse luxe.

Twee jaar na de opening van de pop-upstore in de Bijenkorf in Rotterdam onthult Louis Vuitton nu een nieuwe, permanente boetiek op de begane grond van het historische warenhuis.

De uitgebreide en vernieuwde boetiek biedt ruimte aan de nieuwste dames- en herenproducten van Louis Vuitton, waaronder lederwaren, schoenen en accessoires.

Article continues after the ad

Naast de volledige collectie Les Parfums Louis Vuitton en - voor het eerst verkrijgbaar in Nederland - de collectie geurkaarsen is er ook in preview het nieuwste Cologne Parfum te vinden, California Dream.

Verder kun je er je aankopen laten personaliseren met opties als My LV Heritage en My LV World Tour. Een speciaal ontworpen stempel met de Erasmusbrug vormt een eerbetoon aan Rotterdam. De stempel kan worden aangebracht door middel van de hotstampingtechniek.

Verschillende kunstwerken maken het interieur compleet. De herenafdeling omvat naast items van de Nederlandse ontwerper Dirk Vander Kooij ook vintage meubels uit de jaren ’50 van Louis van Teeffelen en Friso Kramer.

Op de damesafdeling springt een ontwerp van Piet Hein Eek in het oog, met als accent een foto van een zonsondergang van Sølve Sundsbø.

Foto's (c) Louis Vuitton 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in