Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Louis Vuitton opent nieuwe winkel in Amsterdam

De PC Hooft is weer een luxe paradijsje rijker! Shopaholic Alert! Louis Vuitton heeft een nieuwe boetiek geopend in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Het is voor het eerst dat in Nederland de hele collectie voor dames en heren te koop is, inclusief ready-to-wear. Verder vind je er leerwaren, scho...

Louis Vuitton opent nieuwe winkel in Amsterdam

De PC Hooft is weer een luxe paradijsje rijker!

Shopaholic Alert! Louis Vuitton heeft een nieuwe boetiek geopend in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Het is voor het eerst dat in Nederland de hele collectie voor dames en heren te koop is, inclusief ready-to-wear.

Verder vind je er leerwaren, schoenen, accessoires, horloges en juwelen, parfums en een selectie Objets Nomades, de exclusieve meubelcollectie van het Franse Huis. 

Je vindt er dus later dit jaar ook de A/W 20-21 collectie, die deze week tijdens Fashion Week werd gepresenteerd. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van de unieke service van Vuitton om artikelen te personaliseren: hot-stamping, My LV Heritage, My LV World Tour, My LV Belt en Now Yours Run Away-sneakers.

Louis Vuitton Amsterdam, Pieter Cornelisz. Hooftstraat 140 - 1071 CE Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in