Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Louis Vuitton opent eerste restaurant

Luxe dineren, dankzij chef Yosuke Suga. De branchevervanging van Louis Vuitton gaat steeds verder. Na onlangs 's wereld op één na grootste diamant te hebben gekocht, gaat het label nu een restaurant openen. We kijken nergens meer van op, nu je ook al echt kunt ontbijten bij Tiffany's. Vanaf 15 fe...

Louis Vuitton opent eerste restaurant

Luxe dineren, dankzij chef Yosuke Suga.

De branchevervanging van Louis Vuitton gaat steeds verder. Na onlangs 's wereld op één na grootste diamant te hebben gekocht, gaat het label nu een restaurant openen. We kijken nergens meer van op, nu je ook al echt kunt ontbijten bij Tiffany's.

Vanaf 15 februari kun je in de nieuwe Louis Vuitton flagship store in Osaka te Japan op de bovenste verdieping terecht in Le Café V. 

Het is een soort café-restaurant-bar hybride met een terras, waar Japanse chef Yosuke Suga aan het roer staat. En het lijkt een kwestie van wachten tot er ook elders Cafés V worden geopend.

Foto's (c) LVMH

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in